REVOLUCIJA
V ZDRAVLJENJU PROSTATITISA
Po statističnih podatkih, vsak drugi moški trpi za kroničnim vnetjem prostate!
Zgodnji znaki prostatitisa
Posledice nezdravljenega prostatitisa
Naročilo
POSEBNA PONUDBA
do konca akcije je ostalo
Redna cena
Akcijska cena
Učinkovine Cannabis Oil
Strokovno mnenje o Cannabis Oil
doc
Bojan Kodarin, dr.med. spec.urologije in reproduktivne medicine
doc
Aleksander Baloh, doc. dr. med.,
spec. urologije
doc
Jani Podgoršek, dipl.ing.farm.
“Cannabis Oil je konopljino olje z najvišjo stopnjo čistoče . Je dola leta je v središču pozornosti znanstvenikov. Številni poskusi so dokazali, da to je res edinstveno sredstvo, kateremu ni podobnih. Cannabis Oil je pokazal posebno učinkovitost pri zdravljenju prostatitisa. Učinkovit je pri kateri koli obliki te bolezni, bodisi akutni, kronični, bakterijski ali nebakterijski. Cannabis Oil odpravi simptome in zdravi prostatitis v najkrajšem možnem času, in bolezen se ne ponovi. Zato ga priporočam vsem svojim pacientom.”
Bojan Kodarin, dr.med. spec.urologije in reproduktivne medicine
“Stres, prekomerna utrujenost, sedeče delo so resničnost našega današnjega življenja in neizogibno vodijo do vnetja prostate. Cannabis Oil vsebuje veliko snovi, potrebnih v boju proti prostatitisu. To sredstvo hitro in trajno lajša bolečine, nelagodje in pomaga vzpostaviti ravnovesje moških hormonov. Od svojih pacientov prejemam le pozitivne ocene Cannabis Oil, zato to sredstvo vsekakor priporočam vsem.
Aleksander Baloh, doc. dr. med. spec.urologije
“Do nedavnega je bilo zdravljenje prostatitisa mogoče le z uporabo antibakterijskih zdravil in antibiotikov. Vendar pa, kot veste, ta sredstva imajo močen vpliv ne samo na bolezen, ampak tudi na celo telo. Farmacevti so imeli težko nalogo – ustvariti učinkovito sredstvo na osnovi naravnih sestavin. Tako se je pojavilo novo sredstvo, Cannabis Oil. To sredstvo začne delovati že pri prvi uporabi. Ne samo da nima stranskih učinkov, ampak tudi krepi telo”
Jani Podgoršek, dipl.ing.farm.
Klinične reziskave Cannabis Oil
Inštitut za reproduktivno zdravje in urologijo je v letu 2019 izvedel raziskavo, v kateri je bilo udeleženih 214 prostovoljcev s simptomi prostatitisa.
Prejeti so bili naslednji podatki:
3 koraki
do ozdravitve
prostate s pomočjo Cannabis Oil
Kako jemati Cannabis Oil
za najboljše rezultate
Naš strokovni svetovalec bo za vas posebej izbral optimalno trajanje programa, pri čemer bo upošteval vašo starost, stopnjo bolezni, splošno zdravstveno stanje in druge dejavnike.
Kako delamo
1 KORAK
logo
Oddajte povpraševanje
na naši spletni strani
2 KORAK
logo
Operater
vas bo kontaktiral, da potrdi naročilo.
3 KORAK
logo
Plačilo po
povzetju naročila